Guds gåva genom Jesus

ISA AL MASIH

JESUS KRISTUS

GUDS GÅVA GENOM JESUS


Som vi sett i studierna " Jesus är Guds offerlamm" och "Messias" har Gud genom Jesus skänkt oss möjligheten att få förlåtelse för vår synd, att bli frälsta, och få visshet om att vi kommer till paradiset när vi dör.


Detta är Guds underbara gåva till alla dem som vill ta emot den! Detta är Guds erbjudande till dig!


Jesus själv säger:

"Se, jag står vid dörren och knackar. Om någon hör min röst och öppnar dörren, ska jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig." – Uppenbarelseboken 3: 20


Om du vill ta emot frälsningens gåva som Gud vill ge genom Jesus kan du göra det just nu, var du än befinner dig. Du kan be till Gud, med dina egna ord från ditt hjärta, eller använda denna bön:


"Himmelske Fader, Jag vet att jag är en syndare och att mina synder skiljer mig från dig. Jag tror att Jesus, (Isa Al Masih) kom till jorden för att öppna en väg till dig. Jag tror att han offrades som ditt offerlamm för att bära straffet för våra synder. Fader jag tar emot Jesus som min frälsare. Jag tar emot den eviga frälsning som du vill ge genom Jesu offer. "


Om du i tro tagit emot Guds gåva genom Jesus, säger Bibeln att du blivit frälst! Räddad från elden och helvetet. Du är nu på väg till evig frid och glädje i paradiset, och Gud vill använda dig till att sprida Hans ljus och liv i världen.


Fortsätt att vandra på Guds väg och att lära känna Gud och Guds vilja genom att studera Bibeln, be till Gud och söka gemenskap med andra som följer Jesus.


Hör gärna av dig till oss, vi vill gärna hjälpa dig längs vägen!